Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du slog ner som en vätebomb

 

du slog ner som en vätebomb i mitt hjärta

exploderade fram hisnande magplask

gav hjärnan stimuli, som ett knark utan biverkningar,

klistrade skratt och kyssar på min mun

 

 

du drabbade mig som en blodpumpsjordbävning

jag var förlorad innan det ens hade börjat

du knäckte mina mentala spärrkoder

och forcerade mitt känslolivs säkerhetsdörr

 

 

du pulveriserade mig som en stångjärnshammare

strödde små flikar av min ömhet som salt i öppna sår

befriade mig från all sjövild eufori

när du döpte dig till hora mellan hennes lår

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 570 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-06-12 09:45



Bookmark and Share


  Maria Marängsviss VIP
Starkt som en vätebomb! Varenda rad, och det jag tolkar i mellanrummen, sitter som en stångjärnshammare i mellangärdet.

De hisnande magplasken kanske man aldrig hämtar sig ifrån, blodpumpsjordbävningar och inre säkerhetsdörrar är inte att leka med … Att våga älska är sannerligen inte givet...
2017-06-13

    ej medlem längre
Kärleken hukar sig rädd inför blodpumpsjordbävningen - läser och berörs starkt.
2017-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP