Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den moderata finska modellen

 

När Moderaterna bildar regeringen tillsammans med Sverigedemokraterna nästa år behöver de inte tänka på att SD kan få en ny partiledare som blivit dömd för rasism. För det första kommer Jimmie Åkesson att vara partiledare för evigt.  För det andra, även om han av nån anledning skulle tvingas avgå finns det inga dömda rasister i partiet som skulle ersätta honom.  Det finns inga rasister alls i partiet. Det är just därför Sannfinländarna vill fördjupa sitt samarbete med SD och närma sig deras politik. 




Övriga genrer (Satir) av Onomatoprofet VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-12 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP