Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och här

 

 

 

åter

 

i rummet

är allt

 

sammanlagt

i linjerna, 

vinklarna

i

stilla tankar

och tystnad

 

i vår tid

 

alltid

 

i

all

 

tid

 

 

*




Fri vers av in effigie VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-12 19:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fin text, bild och musik

Så mycket längtan i texten


2017-06-12
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP