Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svenskar i utanförskap

 

Nya siffror: Mer än 100 000 nya jobb. Arbetsmarknaden är urstark. Åtta av tio nya jobb kommer att gå till utrikes födda, tror arbetsförmedlingen. Vill de inte leva på bidrag? Svenskarna hamnar i utanförskap. Fy fan för öppna hjärtan. 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-13 09:51



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
https://www.metro.se/artikel/cissi-wallin-städhjälp-är-kvinnors-räddning-när-män-inte-städar

"Skulle hellre ta ett städjobb än klippa rasistiska gamlingars tånaglar eller stå och le som ett lobotomerat får i närmsta klädbutik "

2017-06-13

  Staffan Nilsson

Utlandsfödda från länder utan välfärd är inte vana med bidrag från staten.
Bidrag förknippas med åtaganden, typ mutor - du får dethär om du gör det här För Mig (staten).
Alla våra bidrag är egentligen försäkringar och premien betalas av alla som har arbete.
Enkelt, genialt och humant.
Så ska vi fortsätta ha det.
Skatter är bra - alla betalar försäkringspremie.

Svenskar är mer vana med bidrag ...


2017-06-13

  Öknens Ros VIP
är det s.k. "enkla" jobb som skapats månntro? städning,restaurangjobb, industrijobb som är monotona som sliter ut människor i förtid.

2017-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP