Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Obs : Bilden är arrangerad som illustration.


OÄLSKADE OCH ÄLSKADE BARN

Moderskärleken är den mest omutbart
okuvliga kärleken och den starkaste
bland kärlekar,men också den mest
egoistiska.

Det där med att ett oälskat barn löper
risk bli missbrukare,psykpatient,krim-
inell osv,är ingen generellt bevisad fakta.

Däremot finns det exempel på motsatsen
att bortskämda barn som fått all tänkbar
kärlek en mor och far är mäktig ge i om-
vårdnad och ansvar,lönar dessa kärleks-
fulla föräldrar med att dra släktens namn
i vanrykte genom sitt vanvördiga och
destruktiva levnadssätt,men förläts och
älskades ändå.

Sådana barn har kvävts av kärlek som
hämmat dem,därför blev det en otack-
samhetens kärlek,för det är både farligt
och skadligt älska någon för mycket
och dödar det inte den älskande kan det
döda den älskade.
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-15 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP