Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, den här är grov och vidrig. Men det pågår sådana här vidrigheter här i Sverige varje dag, och att blunda för den äckliga sanningen gör oss medskyldiga. Gör en insats mot kräken!


Pedofilen [sonett]

 

Det här min lilla flicka är ej farligt,

i själva verket är det helt normalt.

Dessutom är det inte illegalt.

Att kalla mig för sjuk är oförsvarligt.

 

 

Att ringakta min drift är oförklarligt.

Det här är det beteende jag valt.

Så kära vän förnöj mig nu oralt,

och allt skall ske försiktigt, ömt och varligt

 

 

Men även om du sväljer mina strålar,

och är en duktig flicka; snäll och tyst.

Skall springan sys igen med hjälp av nålar,

 

 

kort efter att jag kittlaren har kysst.

Med blodet från din öppning sen jag målar

en teckning på din ännu platta byst

 

 




Bunden vers (Sonett) av Judas Ekholm VIP
Läst 521 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-06-16 12:36



Bookmark and Share


  DominiQueen
Fruktansvärd, vågad och mästerligt gestaltat, anar att det var svårt att göra. Modigt... Eloge.
2017-09-30

  Maria Marängsviss VIP
Jävlar! Din sonett skär djupt i mig. Svinstarkt!

Alltför många vänder bort blicken när övergrepp kommer nära, och omvärlden ger fortsatt sitt tysta medgivande ... pedofiler går fria, oskyldiga barn lider i tysthet och får bära skammen genom livet. Vem står upp för barnen? Vem orkar se konsekvenserna?
2017-06-21

  OT
Bra text Judas! Starka ord! Jag applåderar flera gånger om!

Dessa svin till människor skulle man gärna bjuda ut på en trevlig fika; -)
2017-06-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Sylvass sonett, om den som utsätter barn för sina sjuka lustar. Nästan varje dag läser man barn som blivit utsatta. Och jag vet hur det känns att bli utsatt. Bilderna finns ständigt på näthinnan. Jag skriver om det som terapi.
2017-06-16

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Fin sonett om ett känsligt ämne.
Hoppas företeelsen upphör. TBG.
2017-06-16

    ej medlem längre
Smärtsamt att läsa...men för det utsatta barnet är smärtan utan gräns...
2017-06-16

  henke_r
En väldigt stark text.
2017-06-16

    Sefarge VIP
Ur tystnadens
Plåga växer
Varböld ut
Till andras
Undran o
förvåning.
Smärtsam
Men nödvändig
Tankeställare.


2017-06-16

  Öknens Ros VIP
varje dag, tusentals, gör så ont att tänka på.
2017-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP