Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter allt elände och seriositet känner jag för att flamsa och tramsa lite. Ta det för vad det är, en lek med ord och innehåll.


Gylfsprängaren

 

Min feta dinosaurie till lem den är enorm,
och får vartenda djur att hålla klaffen.
Den liknar en bazooka till både kraft och form,
och deepthroatas ej ens utav giraffen.




Bunden vers (Rim) av Judas Ekholm VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-06-17 07:44



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bifogar mina klart större mått - se
bilaga sex!

/Petter-Nicklas
2017-06-19

    ej medlem längre
Med en stor portion humor och en ännu större självkänsla kan man nå hur långt som helst :)


2017-06-18

  Nellie629
if you got it then flaunt it (yy)
2017-06-17

    Sefarge VIP
Hörru grabben.
Lek ej i onödan
med Farfars förstorings
-glas.Och det tillsamans
med den starka Solen
Minns! Bränt barn
skyr eld!
:))

2017-06-17

  Öknens Ros VIP
haha nånting i hästväg alltså! ;)
2017-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP