Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Men har ni inga..


Män_iskor?

Du sa,
-Nu har moderjord visat sig, men var är männen?

-Dom är för fega.

-Ja, och sitter och trycker, någonstans.

-Nä, skratta inte, läkaren sa att hon måste vila!

Sen är resten Historia!

"Tiden är utvisad"

För länge sedan..

Han sa,
-Nu har ni haft över 2000 år på er att förstå,
men ni fattar ju ingenting. (se "tingeling" ändå)

-Ja, så kan det gå när haspen inte är på, hoade han.

(Varför vill du inte skriva på)






Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-17 14:01



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Mera snärjig...och du är rolig också !
2017-06-20

    Sefarge VIP
Jaa.Vi män i skor
Som bara går på!
:)
2017-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP