Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visst kan man förstå det obegripliga


Smultronstund

Jag kan bara inte
äta mina smultron
du tittar så
konstigt på mig

Jag blir arg och skriker
så att svalorna darrar
de flyger bort och
här står jag bar

Jag ville bara trycka
på en knapp så
att allt försvann
dit det kom ifrån

Fruktansvärt kanske
men det är värt
med tanke på all
fruktan

Jorden snurrar runt och
jag trillar av
det var kul så
länge det varade

Och här står jag och
du ger mig smultron
smuliga kladdiga
orkar inte

Varför är det goda
så svårt
att svälja




Fri vers av Bengt H VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-17 15:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det goda är svårt att förstå
2017-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP