Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårdikt

Om blommorna kan blomma
så kan väl även jag
säger djuren idag
till sitt eget fromma

Förråden står tomma
de har gjort det ett tag
och glömt är allt behag
alla gå och lomma

Tills snödroppen våga
ta det första steget
när solen börjar låga

Vi glömma så vårt eget
för att måttet råga
med motsatsen till feghet




Bunden vers (Sonett) av Bengt H VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-17 06:56



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
kul skrivet om att våren ger oss alla inspiration till att våga blomma - !
2024-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP