Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avtackning av Camilla

Nu så fäller vi en tår
för vår vän Camilla
ty tiden står ej stilla
den går och går och går

Hon är inte längre vår
så vi får ta och chilla
och låta henne trilla
ut i sin nya vår

Med en ryslig fart
hon far nu ut på vägen
och är borta snart

Men hon har varit trägen
och faktiskt ganska smart
i alla svåra lägen




Bunden vers (Sonett) av Bengt H VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-03-30 09:23



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Somliga människor ett hundliv lever, att uteliv ha något eget kräver, kanske att det är av sådan art, livet individen får en massiv start, att en ej är ute i ogjort väder, då en justerar sin lust i kläder.
2024-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP