Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Melodi: Gesällvisan (trad.) https://youtu.be/qcigNRDhioM?si=Q7f9yCvG6vaUr-nA


Löneslavsvisan

Måndag funkar ingenting, ingenting, ingenting
Tisdag är ett jäkla spring, jäkla spring, jäkla spring
Onsdag chefen ner mig klankar
Natten jag till grannen bankar
Fredag är en deadline till
Helgen blir vad barnen vill




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Bengt H VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-12 15:44



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Haha så rolig! "Helgen blir vad barnen vill" - toppen!
2024-04-18

  Blomma-Stjärna VIP
om att slita och släpa och slava för andra -
kul skriftat och bra sjunget
2024-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP