Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har börjat skriva kärlekssonetter. Det har blivit två hittills. Jag hoppas det blir många fler! (Precis som det blev en diktsamling av mina samvetssonetter.)


Tron på kärleken

Är kärleksdikter sanna
eller är de en grej
varmed man lurar sig
att det ska regna manna?

De vägrar att stanna
de säger alls ej
någon typ av nej
till Henrik och Hanna

Jag glömt bort all lag
och har ingen moral
då du är mitt jag

Nej, det finns inga kval
under ett litet tag
då du är mitt val




Bunden vers (Sonett) av Bengt H VIP
Läst 21 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-17 06:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP