Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Främling

Främling, du sitter i din egen värld och hör inte mitt hjärta bulta. Jag skulle kunna skriva en dikt rakt i ansiktet på dig. Men hur? Jag skulle vilja berätta mina hemligheter som jag dolt till och med för mig själv. Men du verkar inte speciellt intresserad. Ändå har du mitt fulla förtroende. Du är den ende. Eller är det jag som är den ende? Är det jag som är en - främling?




Prosa av Bengt H VIP
Läst 10 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-23 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP