Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smidig likt apan slänger man sig ut i livets lianer.


LIVSLIANER

Vill man väcka uppmärksamhet,väcka anstöt,förargelse eller rentav ställa till med ett helvetes liv,ska man skriva om sådant ingen annan skrivit om.

Har man också försett texten med fakta,källkontroll och nya revolutionerande rön,vilka oemotsägliga i sina verifierade belägg,sätta punkt för vidare pladder och avvecklar tidigare osäkra livslianer,med 100%-igt säkra livslianer,bör väl för fan hela mänskligheten greppa efter dessa,eller gå under,likt självmordsbombare.

 




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-18 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP