Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otrogna män


män som äro otrogna
bör kastreras
























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 613 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-06-18 18:19



Bookmark and Share


  Pitbullpudelns kärna
Ja, skär kuken av dem och stoppa dessa i munnen på dem. så kan de äntligen suga sig själva.
2017-06-19

  Elias N. Lockne
En stark tvåradare, provokativ för den som inte är för könsstympning. Gillar slutet!
2017-06-19

  Staffan Nilsson

Härligt!
Två korta rader som är bränsle för så motstridiga tankar och känslor.
Det är poesi det.


2017-06-19

  Cugel
Den trogne är kastrerad redan som är hehe...
2017-06-19

  Gunnar Hilén VIP
Vansinnig tanke från en som tillåter kvinnan att knulla med vem som helst ! Aggressionen är hög. Men mot vem är frågan.
2017-06-19

  lodjuret/seglare VIP
Våld föder ju bara mera våld, hat föder än mer hat. Tacka vet jag de som väljer en metod som fungerar. Här låter det ju som om negativa vibbar skulle vara en del av lösningen, vilket det inte är.
2017-06-19

  RitaBrunner
Chipkastrering som på katter kan ju funka som en första varning hahaha
2017-06-19

  Öknens Ros VIP
otrogna män bör man handla likaledes mot, de bör smaka på sin egen medicin.
2017-06-19

  Magica VIP
En otrogen individ (man eller kvinna) är nog mer lämplig att göra slut med istället. Det straffet du nämner bör man fokusera på att använda då det är mer nödvändigt, anser jag.
2017-06-19

    ej medlem längre
Hjälper det? Rent tekniskt sett går det att använda andra kroppsdelar eller prylar.
2017-06-19

  M.A.J.R
Klipp klipp även gällande tanken om det
2017-06-18

  Lodjur i klänning
Går det verkligen att vara otrogen mot en Gudinna?
2017-06-18

  Ric
Vid otrohet dumpar man amöban.
2017-06-18

  ResenärGenomLivet VIP
Ett hårt straff...man kan ju hoppas på att de ändrar sig efter en varning...
2017-06-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oj då...

2017-06-18

    Sefarge VIP
Och pedofilmän?
Samt
Män som hetsar
Folk att explodera
Sig själva o andra
I Guds namn?
Finns många sorter
I "Herrens hage"

2017-06-18

  Onomatoprofet VIP
Okej, vad gör vi med kvinnor som äro otrogna?
2017-06-18

  Anna Nyman
Du anar inte hur många det är....tyvärr
2017-06-18
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP