Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kropp (haikukavalkad)

Om jag hade haft
din kropp hade jag varit
en annan person

Min kropp är mitt språk
som ingen rätt kan tyda
utan att tolka

Min kropp är ett lån
att omsorgsfullt förvalta
med integritet

Min kropp gör mig rik
på de erfarenheter
ingen kan äga

Min kropp är rotad
i min existens som är
rotad i min kropp

Min kropp en köttbit
med sin specialitet
att den kan leva

Min kropp planerar
för ett innehållsrikt liv
och en saklig död

Min kropp gör mig rik
på tillfällen att sakna
min frihet från den




Bunden vers (Haiku) av Petter Wingren
Läst 266 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-06-19 10:26



Bookmark and Share


    Rafael
Gillar
2017-06-21

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Ett intressant objekt att införliva i
haikuramar.Gillar den om lånet.
Glad sommar! TBG.
2017-06-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Kroppslig haiku-kavalkad med snyggt innehåll:)
2017-06-19

  DavidM VIP
Väldigt fina rader.
2017-06-19

  Öknens Ros VIP
Snygga haikus!
2017-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren