Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågel III

Två fåglar uppe i ett träd...










- pick pawk piik pawk pik paaw pawwk piopik piiiaapikpak
...jo det är ju viktigt ja absolut, jo men man måste liksom offra lite av det goda livet för att hålla magen nere liksom...




Övriga genrer av FEELMELOUD
Läst 286 gånger
Publicerad 2006-05-24 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FEELMELOUD