Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En av många sjukdomar













Kärbjugg -en s. sjukdom
orsakad av brist på kärlek.




Övriga genrer av FEELMELOUD
Läst 332 gånger
Publicerad 2006-06-01 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FEELMELOUD