Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alexis, vill tacka dig för allt du gjort för mig. Du har varit min ledvind när jag mest behövt den, du har lärt mig att upptäcka och fått mig att upptäcka livet. Te amo mucho.


Fågel I

Jag drömde en natt om att jag var en fågel
Jag flög med vindens hjälp till månen
Men halvvägs lämnade vinden mig
Och jag flög alldeles själv

Jag drömde en natt om att jag var en människa
Jag tog steg jag aldrig tagit förut
och desto längre jag gick
desto mer älskade jag livet




Fri vers av FEELMELOUD
Läst 306 gånger
Publicerad 2006-05-24 23:24



Bookmark and Share


    xtla
älskar den här dikten :)
2006-05-25
  > Nästa text
< Föregående

FEELMELOUD