Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AFASI no. 2








afasi(-i´) - [e]n s. oförmåga
att använda o. förstå språket på
grund av skador i hjärtat o. el själ




Övriga genrer av FEELMELOUD
Läst 300 gånger
Publicerad 2006-05-29 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FEELMELOUD