Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Årets version av Biggest loser har nyligen avslutats. Förnedrings-TV med träningshysteri.


Träningshysteri (aforismer)

Om...

Om du inte tränar,  får du ett liv som du förtjänar...

Om du inte ligger i,  får du för högt BMI...

 

Om du noga kollar din vikt, 

kommer du på sikt,

att tappa i vikt...

 

Om du mot din kropp är positiv,  får du nog ett bättre liv...

 




Övriga genrer (Aforism) av Tant sQata VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-20 10:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en varm kram för alla dessa fina kloka
2017-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Tant sQata
Tant sQata VIP