Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De fattigaste tanterna är nog åldriga änkor. Bir det något över till en kvinna 85+ (förmodligen f.d. hemmafru)?? Här är några ytterligare citat i ämnet.


Tankar om slantar IV (blir det nå´t över)

 

Gammal tant på ruinens brant..

 

Tant åsidosatt, utan skatterabatt,

 kvar blir inte ett skvatt...

 

Änkepension - var en gammal vision...

 

Gammal änka - måtänka -

men har inget att skänka....

 

Rik som ett troll, nix, nix!

En gammal tant har inte ett pix... 




Övriga genrer (Aforism) av Tant sQata VIP
Läst 414 gånger
Publicerad 2017-08-11 21:58



Bookmark and Share


  ULJO
Genialt
2017-08-14

  Öknens Ros VIP
fyndiga citat med allvar i botten.
2017-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Tant sQata
Tant sQata VIP