Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mer kurredutt, men som limerick


Kurre på Kurrekurreduttön II

 

En korre knäckte nötter på ön Kurredutt
Skrämdes av barnen och tog ett jätteskutt
Han hoppa från gren
samt stuka sitt ben
å´ skadade svansen och mår nu som skrutt




Bunden vers (Limerick) av Tant sQata VIP
Läst 526 gånger
Publicerad 2017-08-26 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tant sQata
Tant sQata VIP