Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ketchup

Flödandet av ord vaknar i mig,
likt överfylld mugg rinner det över kanten.
Som jag har väntat!
Lyssnat i tomhet.
Bidat min tid.
Nu snubblar orden över varandra,
vill vara de som blir skrivna.
Kön blir lång och hetsig då jag noggrant
vill välja ur skatten av ord som mig blivit givna.
Väntan är över, jag kan äntligen skriva!




Fri vers av pappapoetdotter
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-21 00:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit!
2019-01-30

  morgonstjärna VIP
härlig liknelse med ketchupflaskan
allt kommer på en gång

en jubelsång!
2018-04-13
  > Nästa text
< Föregående

pappapoetdotter
pappapoetdotter