Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I kvällssolen

I kvällssolens förhoppning
vänder hon sitt ansikte
mot himlen och andas ut
sin ljusa framtids tvekan




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 311 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-06-21 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta