Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borderline

Min själ är ett gränsland
i vilket motsatser blir paralleller
lever tillsammans hand i hand
med flätade fingrar

I gränslandet möts självsäkerhet
och nervositet i en vals
upplyftande melankoli tar steget
svallande lycka och panikartad sorg
älskar med varandra

Självdisciplinen
kontrollen
håller undan håret på det lösaktiga, fria
där det spyr i busskuren

Här lever den längtande kärleken som inte låter sig älskas




Fri vers (Fri form) av vb
Läst 338 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-06-22 00:05



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Intressant och bra formulerat
2017-06-24

  vad gör jag nu
Vackert formulerat, känner igen det du skriver, så som jag tolkar det i alla fall. Blir ett bokmärke på denna.
2017-06-22
  > Nästa text
< Föregående

vb