Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt vi minns

vi vill minnas det flyktiga

de korta stunderna

varför skrev Ida sin sommarvisa

när hon pulsade genom djupsnön

för att ge mat

åt de ålderdomliga?




Fri vers (Fri form) av vb
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-23 14:18



Bookmark and Share


    Taly
bravo!
2017-06-23
  > Nästa text
< Föregående

vb