Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försökte rimma utan att använda ett och samma ord mer än en gång (i någon form av övingssyfte).


Sill.

Berusningstid en midsommar till
skakar av min bitterljuva längtan
nikotinet gör mig ofin för dig vill
jag sluta men tvekar tar en annan.

Saknaden slår hårt kan ej andas
går hemåt tänker bryta samman
visste att vi aldrig blir varandras
rusningstid i taxameter, solo, sill.




Fri vers av Systertusen
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-22 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Systertusen