Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min smärta är lika stor som din! [Haiku]

 

Bölande ungar

kräver Playstation 4

när andra barn dör




Bunden vers (Haiku) av Judas Ekholm VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-06-22 16:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Livet är inte rättvist och värst är det för de utsatta barnen...
2017-06-22

  Syrran77
Ge mig en käftsmäll rakt i magen.
2017-06-22

  Maria Marängsviss VIP
Ja, nån rättvisa måste det väl finnas...;)
Bra satirhaiku! :)

2017-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP