Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

[–] 1925 texter publicerade när denna (text) är publicerad. 

1925 <> 1\5 (eventuellt) – Ba+/design FUNGÉRAR. STRONG TEXT COLOR. CMYK (converter) [PROGRAM] before (::) f… formellt [29/ /10111] nog. Skog (10000/ /1111) före (ø\ \Ø) [3] 2… 1 (e2929) och [17/ /10] anna29. Und [100/ /28] so (u/ /U) weit-

er.

QWERTYUIOPÅ… FUNGÉRAR.

----------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

 

 

---------------------------------------------------------------------------

_____________________ 
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ 

                                                              




Prosa av farbror zwed
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-22 17:20



Bookmark and Share


  farbror zwed


__________________________________
17:20 – wow. Rimligen är 17:20 1 (en) term.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯



2017-06-22
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed