Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En God och Lugn Midsommar önskar jag Er alla


Drapa över Midsommarblot

 

Fulla av mäktigt mjöd
firades Midsommarblot
för fruktsam framtid
med gudarna Frej och Freja 

Välfylld var vommen
hos ståndsmässig Viking
som vällustigt sågs vänslas
utan att sakna Viagra.




Bunden vers (Annat versmått) av Carl O Andersson
Läst 412 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-23 10:59

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag håller med L.G. nedan om att man inte behöver tro på det ockulta med midsommar. Men att fira då året vänder och dagarna är som längst känns ändå naturligt. Liksom midvintern.
2017-06-26

  Larz Gustafsson VIP
Jag tar totalt avstånd från midsommarfirandet och dess ockulta rötter.
Vikingarna var slödder som jag skäms för på samma sätt som tyskarna skäms för nazisterna.
2017-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson