Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VARSAMT I ROSENMUN

 

Du lockar mig

högrest storväxt 


tar mitt innersta

i anspråk

 
fyller mig helt

till kropp och själ


jag kramar ur dig

livets ädla dryck


bär det givna

varsamt i rosenmun




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 594 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-06-25 17:05



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vackert och sensuellt. Svårt att skriva så...men du lyckas.
2017-06-26

  Petter Wingren
Det intimaste vackert och modigt beskrivet hudlöst, enkelt, generöst.
2017-06-26

  Valter Örn VIP
Sensuellt i högsta potens :)
2017-06-26

  Fem hjärtan VIP
Sensuellt och ljuvligt vackert!
2017-06-26

  ULJO
Riktigt bra
2017-06-25

    ej medlem längre
Alltså... din fina dikt om rosenmun ger mig rosiga kinder. ;-)
2017-06-25

    Taly
dina kärlekstexter (liksom övrigt) är i en klass för sig - och det som är så svårskrivet. tack.
2017-06-25

    jaybird
urkraften omfamnad
lockande draperad
2017-06-25

    ej medlem längre
Som alltid i dina vackra texter ligger sensualismen som en mjuk famn i varje ord.
2017-06-25

    ej medlem längre
Fin text
2017-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP