Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig mer

Han lämnade sin
döda mor

sin trasiga framtid
det hem som
aldrig var hans

tog sig upp över berg
ner genom öknar

över hav
i ranka båtar

undkom
gränsvakter

slet ont
för usla slantar

till dyrköpt biljett
som bar över gränser

aldrig mer
ensam
kommande




Fri vers av Petter Wingren
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-24 20:32



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
En hel livsberättelse i få ord, som talar till ens hjärta
2017-06-25

    Taly
"kommande". stor innebörd i litet ord.

flyt i en livsberättelse där varje strof påminner oss om vad "flykting" är.
2017-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren