Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur sammanhängande ensamheter

 

 

nattspridda nålsting

ovanifrån

ljus ur

universums urtid

istidsslipad berghäll

går i dagen just här

vindkast i tallkronor

buskprassel

kluckande strandvågor

skymningskuliss

konstruktören ler med

den ändlösa berättelsen

rons röst och ord 

lyssnar vi vid aftonelden

hör vi bakom ljuden

just i detta nu

tar vi emot

ditt innerliga mysterium

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Per Rydberg
Läst 519 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-25 20:54



Bookmark and Share


  Klara Ord VIP
Mycket vackert!
2017-06-26

  Syrran77
Konstruktörens innerlighet... Vacker sommarnatt!
2017-06-25

  Goraxy 89 Orion VIP
Skön naturlyrik i ett kontemplativt tempo. Jag GILLAR bestämt !!!
2017-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg