Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte omskriven ännu

jag bugar för ofta inför människor som inte förtjänar bugandet
så ofta att jag glömde bort att buga inför den äldre kvinnan på tåget, som jag trampade på foten
på tåget innan såg du och jag en gulklädd kvinna
en strålande nyans av gult, målad med rosa nagellack
hon kunde ha sett ut som en utav mina gamla tavlor om vi sminkat om henne till ett skelett
eller grävt upp hennes begravda ben och polerat upp dem, tills de lyste skinande vita.




Övriga genrer av Karl Nybom
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-25 22:11



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vilken fin en. Tycker om den gulklädda kvinnan....din gestaltning av henne.
2017-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Karl Nybom
Karl Nybom