Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plugghaiku

Tröttnar på bibblan
Snön har smält gör allting mörkt
Är hon bara tre?!




Bunden vers (Haiku) av Karl Nybom
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-04 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl Nybom
Karl Nybom