Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hm


Ett brott att ha brott

Vissa rusar genom livet med ett gapskratt
Medans andra bara gråter
Andra tror de fått någon slags rabatt
Och så dom som alltid bara förlåter
Sen de som missunnades det mesta
De som inte fick det som givits de flesta
Sen de som bara irrar kring
Söker efter svar som inte går att minna
åstadkommer heller aldrig någonting
Letar efter det som inte går att finna
Och så dom som bara bordade på
De miste själva drömmen
Och som döda fiskar bara hakar på
Fast i kölvattnets ich den eviga strömnen
Sen de som trodde sig ha all tid i världen
De som kastade bort dagen för dagen efter den
För att plockades av frosten i början utav färden
Sen de som fastnade i sin egen egoism
Fångade i sin egen bilds konstellation
Drunknade isin egen brunns narsisism
Förevigat stirrand i sin spegels reflektion




Bunden vers (Rim) av Missmilla
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-15 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missmilla
Missmilla