Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lär dig tänka själv


Akta dig för den


Hon kan inte känna någon Skam tyvärr
Finns Ingen empati hos Madamen där
Hon är ingenting att ha ingenting att va
Hon lever av din själ hon ljuger och stjäl
Allt hon säger låter ärligt och sant
När hon Baktalar dig så elegant
Det hon säger det bak din rygg
När du tror att du är trygg
Så jag varnar dig min vän akta dig för den
Så inte din sorg blir hennes borg
Hon finns på alla gator och alla torg
Hon är så bedräglig alltid redo alltid lägerlig
Hon är farligare än man vet
Hon äger var mans hemlighet
Hon ser rakt in i din själ hon vill dig aldrig väl
På hennes åker kan inget ärligt gro
Så låt henne inte bygga bo
Nej håll henne kort vänd dig om och gå bort
Kommer till ditt bord lyssna inte på ett ord
Hon sår allt i skändad jord det är utav sånt hon är gjord
Lyssna nu på den sista varningen jag ger
För den ska aldrig upprepas mer
Inget skall ur komma ur mina mun den är förseglad och jag har blivit stum...












Bunden vers (Rim) av Missmilla
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-15 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missmilla
Missmilla