Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommar

semesterglädje
glasscaféutflyktsidé
åskriskregnväder




Bunden vers (Haiku) av Dan Myrbeck
Läst 522 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2017-08-30 14:58



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fin haiku med sådant som vi vill minnas nu när hösten är på gång...
2017-09-08

  Bibbi VIP
Mycket fint.
2017-09-02

  limerick VIP
Strålande och innovativ haiku kryddad med målande nyord som av läkare ibland benämnes neologismer.
2017-09-01

  anits VIP
Härlig haiku!
2017-08-31

  Palett
Bra haiku i fin sammanfattning av sommaren !
2017-08-30

  Detlyseröverbergen
Stilig haiku
2017-08-30

  Gunnel Eriksson VIP
Trevligt att möta din text igen.
Roligt med dessa ihopsatta ord
ett med två é har jag inte sett tidigare.
Texten är dock inget för dyslektiker,
tänker jag som jobbat med människor
med svårigheter att läsa och skriva.

2017-08-30

  Blomma-Stjärna VIP
Hahahaha - ordval med täckning för hela utelivet i sommar!
2017-08-30

    ej medlem längre
Här har det varit uppehållsregn mest hela sommaren. Snygg Haiku..
2017-08-30

  Maria Sundelin VIP
Molnmulet gråväder
2017-08-30

  Eva Helene VIP
Haiku med nyord (ja, två i alla fall) :)
Finfint!
2017-08-30

  Marita Ohlquist VIP
Bra fångat, känns inte helt obekant!
2017-08-30

  Per Drysén
Bra beskrivning av årets sommar.
2017-08-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Trevligt att träffas igen, min vän! Somrig haiku med klös!
2017-08-30

  Marianne Räf
Somrigt å fint !
2017-08-30

  Anya VIP
Välkommen tillbaka. Innehållsrikt på få rader.
2017-08-30

  Judas Ekholm VIP
Stiligt utfört.
2017-08-30

    ej medlem längre
Sommarminnen i sammanfattning!
2017-08-30

  ULJO
Den svenska sommaren i ett nötskal eller i ett haikuskal
2017-08-30

    ej medlem längre
Kort text om den flyktiga sommaren.
2017-08-30

  M.Eta
Haiku där sommarkänslan finns kvar lite till.
2017-08-30

  Goraxy 89 Orion VIP
Sommare var som den var ett varandets mysterium !
2017-08-30

  överlevaren VIP
Orden ger träffsäker sommarkänsla!
2017-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck