Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

borde nog

Så!?!
Borde ha?

Städat? Tvättat? Dansat? Älskat? Levt?

Så? Inte det heller!

\"Äntligen hemma\" ett paketerat liv.
Och hur gammal var det du var?

Vad ska man med en mamma till?
När man kan så bra själv.




Övriga genrer av rosmarie
Läst 220 gånger
Publicerad 2006-05-25 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rosmarie