Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en känsla av att jag krånglar till allting som inte är färdigformulerad... kanske för att den inte är färdigtänkt? kanske för att den inte är tillspetsad till en klarhet? kanske på grund av rädsla för konsekvenser?


analys

Är jag lycklig när jag inte kan välja
när jag slipper
Fatta beslut!
När allt kletar fast

Fri från jakt efter vind

Tänker jag sönder var ren känsla?

Om det inte är bra är det ju inte bra?
Är det inte illa så är det rätt okej
Okej är inte dåligt
Inte dåligt? Inte illa!
Kunde varit värre

Tanken mår bra av att det inte är lyckligt
och enkelt
Men känslan den lilla stackarn
Springer iväg och gömmer sig
I den jämngrå smeten av å ena sidan och andra sidan
Som små fega tankar skapar




Övriga genrer av rosmarie
Läst 213 gånger
Publicerad 2006-06-01 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rosmarie