Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alfapet

Hur ska man kunna spela alfapet

när man bara kan stava till längtan

och de enda bokstäver man har

är l och p och z




Övriga genrer av rosmarie
Läst 258 gånger
Publicerad 2006-05-24 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rosmarie