Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

försvar

plötsligt vet man
att det är den här kroppens
ynkliga försvarsreaktioner

det svullna ögonlocket som försöker blunda
armen som försöker dra sig in mot bålen
ringmuskeln som patetiskt försker hitta sin form
som är upphetsande i sig

Du älskar alltså mig?

Må min tinning aldrig försvara sig.




Övriga genrer av rosmarie
Läst 228 gånger
Publicerad 2006-05-26 08:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rosmarie