Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtal

- Hej!
Hur har ditt liv förändrats sen sist?

- Vad då sist? Vi har aldrig träffats tidigare vad jag vet.

- Nej just det! Det är det jag menar. Hur känns DET?

- Tack du! Det känns väl bra. Men varför frågar du mig?

- Jag läste om dig i en poesitidskrift och blev intresserad.

- Jaså. Så konstigt. Jag är spelolog, grottforskare alltså,
och har knappast förekommit i en poesitidskrift.

- Just det! Grottmystik. Det var det jag menade. Vill du berätta om det?

- Nej!




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-27 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist