Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smärta


Levande död eller inte alls

Levande död eller inte alls?

Hur många sömmar på söm tål själen?
Hur många gånger klarar hjärtat frysas till is?
Hur högt tryck klarar bröstet?
Hur tom kan en levande människa vara?
Hur ofta och hur mycket smärta kan vi genomleva innan allt rasar?
Levande död eller inte alls?





Övriga genrer av Adorn
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-27 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adorn