Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte endast känna ensamhet, vara ensamheten.


Verklig ensamhet

Ensam gäst i verkligheten. Ensam i folkhavet, ensam i dig, ensam då, nu och i det mörka morgonljuset alltid allena. Har alltid känt det isande vita mot det heta svarta när tumskruvarna åter dras åt för att kilas fast i skrevan. Kanske han kände ensamhetens bojor just så.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Adorn
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-08 01:11



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Starka ord...ser blodet som droppar från bokstäverna...

2017-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Adorn