Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar kring ett uttryck


Livets gåva

Livet sägs vara en gåva till var och en av oss. Men vem gavs det till innan vi ägde denna gåva ty kan den som ej finns över huvud mottaga något?

Vi har alltid funnits och kommer alltid att finnas.  Ty vi lever all tid vi lever. 

Evigheten är något annat. En livskvalitet, ej en livskvantitet. Den kan vi möta en glimt av redan nu i vår vardag i mötet med den andra.

 

Livets gåvor kan vi ge varandra. Omsorg, kärlek, hjälpsamhet och bara vara där när den andra behöver dig.

 

 

Var och en är den andras andra och kan vara  varandras gåva till varandra.

 




Övriga genrer av Algotezza VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-30 07:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP