Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite i taget

Bättre lite i taget
än ingenting

hellre hålla hårt
i handtaget
än springa runt
omkring

bättre en dörr
på glänt
än en som är låst

hellre ana vad
som hänt
än bli inskränkt och blåst








Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-30 08:45



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Många visdomsord med lite humor inbakat.
2017-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren