Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bladen

När vinden vänder blad
står nya sagor skrivna
på de tunna, tysta arken
som i osynliga trådar
hänger från träden
i slitstarka samförstånd




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-30 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta